fbpx

Damernes Salon Live Tour

Tag din veninde, søster, mor eller datter under armen og kom med til et event, der vil få dig til at grine, græde og gyse. Kom helt tæt på Katrine Engberg, Ditte Giese, Maria Gudme, Camilla Søe og Nillou Zoey Johansen i personlige samtaler om livet som voksen kvinde.

Sammen med Alt For Damerne inviterer Alpha til Live Tour rundet i landet, hvor vi sammen med Katrine Engberg, Ditte Giese, Nillou Zoey Johansen, Maria Gudme og Camilla Søe taler om krimi, kærlighed, familiehistorie, skilsmisse, seksualitet, dating, magt og Metoo.

Datoer:

23. oktober, Skanderborg
25. oktober, Rødovre
26. oktober, Svendborg

På aftenen får alle en goodiebag med lækre gaver både til sjælen og kroppen. Hver goodiebag har en værdi af minimum 300 kr.

LÆS MERE OG KØB BILLETTER HER

Katrine Engberg
Om flugt, forsoning og familiehistorie

Prisvindende og storsælgende Katrine Engberg trækker for første gang på sin egen familiehistorie, når hun i sin nye krimiserie præsenterer os for et helt nyt cast med udgangspunkt i sin fars jødiske ophav og mors jyske. Glæd jer til at høre Katrine fortælle om Det brændende blad – en dramatisk historie om at flygte, forsones og tage skæbnen i egen hånd.

 

Ditte Giese
Om skilsmisse, dating og familiekonstellationer

Ditte Giese er en tidens mest markante stemmer, og denne aften deler hun sine egne erfaringer med skilsmisse. Med udgangspunkt i sin nye bog Ulige uger  fortæller hun om alt fra den svære samtale, delebørn, ex-mænd, deres nye koner, sammenbragte familier, dating, økonomi og selvværd.

 

 

Maria Gudme & Camilla Søe
Om magt, mod og
MeToo

På tværs af partier var de to unge politikere, Maria Gudme og Camilla Søe, i 2020 med til at stifte bevægelsen #enblandtos og fortæller denne aften om værdien af at stå skulder ved skulder. Bliv klogere på samtykke og samvær, fordomme, offerskam, magtrum og mediernes rolle, feminismebølger og stiletaktivisme.
Sammen har de skrevet Feministisk kampskrift – en dannelsesbog om feminisme og magt

 

 

Nillou Zoey Johansen
Om spiritualitet, seksualitet og selvstændighed 

Mød den iransk fødte journalist og forfatter Nillou Zoey Johansen til en snak om at kæmpe for sin frihed. Med romanen Nattens blomst har forfatteren skabt en fortælling om at være pige og blive kvinde i 1950’ernes Teheran, hvor du ikke er fri, og hvor du må slås for din egen frihed. Kvinder verden over kæmper hver dag for retten til at stå ved dem selv, deres kvindelighed og deres seksualitet – lad os blive ved med tale om det!

 

LÆS MERE OG KØB BILLETTER HER

Seneste nyt

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik