fbpx
Krimi og spænding

Stormfloden

Fortidens hemmeligheder ligger begravet under sandet ved Vesterhavet. Men er det sandheden, der dukker op mange år senere? Eller en anledning til at begå mord? Psykolog Anne Lebæk står over for sin hidtil sværeste opgave.

En sommeraften samles seks unge mennesker om et bål på stranden ved Hvertsunds fyrtårn. Studentereksamen er i hus, og livet ligger foran dem. Kort efter forsvinder en af de unge sporløst for aldrig at dukke op igen.

To årtier senere finder et legende barn nogle afpillede menneskeknogler i strandsandet. Politiets efterforskning tyder på, at knoglerne tilhører den forsvundne unge mand, men psykolog Anne Lebæk vil ikke opgive håbet om, at han er i live.

Samtidig splitter storstilede planer om kystsikring den vestjyske fiskerby i to lejre. Kystsikringen skal beskytte det udsatte fiskersamfund mod en altødelæggende stormflod, men det slår gnister mellem tilhængere og modstandere, og snart efter sker der et mord.

Forfatter:
Antal sider:
320
Sprog:
Dansk
ISBN:
9788772390352 (Trykt bog)
9788793983625 (E-bog)
9788793983632 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik