fbpx
Biografi

F*CK RESTRICTIONS – AND YOUR MOM TOO

Rust dig til en rutsjetur gennem teenage hardlife i generation Z.

19-årige Victoria Schapiro fortæller råt for usødet om livet med en spiseforstyrrelse som ung dansk generation Z’er i denne ærlige, skræmmende, men også morsomme selvbiografi-møder-selvhjælpsbog.

F*CK RESTRICTIONS – AND YOUR MOM TOO er en fortælling om kærester, sex, trænings-narkomani, afhængighed, frihed og håb. Det er historien om, hvordan Victoria blev fanget i sit eget liv, og hvordan hun – omsider – slap ud igen.

Jeg var fjorten, da jeg udviklede en spiseforstyrrelse. Dårlige relationer, hormonel overload, min mors Botox-besættelse og kunstige bryster på sociale medier fuckede mit hoved op og gav mig angst, lavt selvværd og stress. Det resulterede i, at jeg begyndte at kontrollere min mad. Denne bog fortæller om min rejse – fra den første uskyldige slankekur til nonstop sult, selvpineri og sammenbrud – og vejen tilbage igen takket være professional hjælp.

Fortalt med vid, bid og selvudleverende humor, er det Victorias håb, at hendes historie kan være et wakeupcall i forhold til diætkulturen, som med sociale medier er blevet et ræs mod afgrunden, der koster liv.

Bogen udkommer både i en dansk og engelsk version, idet Victoria skrev det oprindelige manuskript på engelsk.

 

"En stærkt personlig, velskrevet, gribende, underholdende og klog bog ... En af den slags udgivelser, man ikke vidste, at man savnede ... Et lille fuldendt værk."
Berlingske
"Med Victoria Schapiro er Danmark blevet en ny litterær stjerne rigere."
Bogbanden
"Særdeles velfortalt personlig beretning fra en både sårbar og stærk ung kvinde ... Skrevet med en ætsende selvironi, skarp humor og hudløs ærlighed. En både lærerig, gribende og underholdende læseoplevelse."
Lektørudtalelse
"En fuldstændig fantastisk, modig og vigtig bog, som alle burde læse."
Prosapiger
"Uundværlig læsning for enhver, der ønsker at forstå den komplekse virkelighed af spiseforstyrrelser og de underliggende sociale og kulturelle faktorer, der spiller ind. Victoria Schapiros modige stemme er en påmindelse om, at der er styrke i sårbarhed og håb i helbredelse."
Shelflove20
"En vigtig bog om et højrelevant emne."
Bbcs.bogunivers
Antal sider:
250
Sprog:
Dansk
Design:
Solveig Agerbak
Udgivelsesdato:
25. januar 2024
ISBN:
9788772392004 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik