fbpx
Mad og hobby

Lidt broderi har aldrig skadet

Glem alt om klokkestrenge og klassiske broderier. Lær, hvordan dine egne idéer kan blive til unikke broderier.

Rikke Mia Skovdal, kunstneren bag den populære Instagram-profil ‘Lidt broderi har aldrig skadet’, inspirerer dig med en række brainstorm-metoder og de mest grundlæggende broderiteknikker til at udvikle dine egne broderiprojekter. Hun præsenterer en god håndfuld sting og giver værdifuld indsigt i valg af materialer og redskaber.

Du får indblik i den kreative idéudviklingsproces samt små historier og andre underholdende elementer. Bogen er fyldt med eksempler på Rikke Mias arbejde, der ofte har en humoristisk tråd eller et politisk snit. Så selvom Rikke Mia hepper på, at flere kaster sig over broderikunsten, kan du også sagtens få glæde af bogen uden en nål i hånden.

Der er inspiration at hente for både nybegyndere og mere erfarne, der gerne vil kaste sig ud i nye kreative projekter. Bogen er skæv, sjov og fyldt med kontraster – og ikke mindst kærlighed til det gamle håndværk.

Antal sider:
200
Sprog:
Dansk
Design:
Pia Storm
Udgivelsesdato:
31. oktober 2023
ISBN:
9788772391731 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik