fbpx
Roman

Forspil til Herning

Raffineret skildring af den præmidaldrende kvindes desperate præstationsræs og jagt på selvoptimering.

Maibritt er i slutningen af trediverne, nyskilt og langtidssygemeldt med stress fra sit job på pædagoguddannelsen i Herning. l bogen følger vi hendes kringlede og følelsesfulde vej tilbage til livet og til sit underviserjob. Men det er sin sag at stige på hamsterhjulet igen i en kværn af mus-samtaler, teammøder, kollegiale intriger, julefrokoster og ungdommelig længsel, når man samtidig skal jonglere med to delebørn, før-skole-samtaler og familiemiddage.

Forspil til Herning er en absurd, humoristisk historie om kærlighed, utidig situationsfornemmelse og de mange roller, vi spiller. Samtidigt er romanen en samfundskritisk kommentar til vores accelererende tids fokus på work-life-balance og professionel identitet. I et både konkret og ironisk tonefald kredser den om eksistentielle vilkår, behov og problemstillinger i vores senmoderne præstationssamfund.

Få en læseprøve på bogen her.

 

"Den her bog er skrevet med så meget humor."
mullesbogblog
"Rig på nuancer og dybde."
shelflove20
"En af mine bedste læseoplevelser."
bogenpaabordet
"Velskrevet og unik."
hverdagsbog
"Jeg er vild med, at Mette Boye Kirkeby er så gennemført i sin fremstilling og tør træffe nogle utraditionelle valg med layoutet."
barelaese
Antal sider:
212
Udgivelsesdato:
24. august 2023
ISBN:
9788772391663 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik